Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

tak buat lagi

k fine memang aku nak buat video tu dan ini at last tak jadi sebab so busy..  i also dunno apa yg busy sangat...  erm sokay laaa.. kalau umur aku panjang aku akan buat and hopefully aku tak busy la kan... 
oh ye semalam aku dah bawa motor for the first time..  bawa the motor takde la susah mana...  just kena berani and ram sikit the enjin XD  tak sabar nak ambil lesen motor! 
tapi....
 aku tengok mama aku macam tak suka aku ambil lesen motor  sebab dia takut ada benda terjadi kat aku..  aku tahu banyak risiko if bawa motor but aku tak nak fikir semua tu!  sebab aku tak nak la gila !  aku pun memang tahu banyak accident yg melibatkan motor but aku malas je nak ingat..  aku just nak bawa motor so senang aku nak gi mana- mana...  tu je misi aku!!!!
aku tak nak fikir yg pasal kemalangan...  kalau Allah nak suruh kita mati, kita mati gak one day..  ya Allah aku ni cam siot je cakap cam tu but itu memang kenyataan... 
erm korang dengarlah lagu  "teman pengganti by black and malique&quo…

Sexy Love

serious saya suka lagu ni sebab enjoy :D hahahaha XD

Pergi Masuk Rumah (PMR)

Assalamualaikum,
saya akan pergi masuk rumah aka PMR! saya serious tak takut. i feel like itu macam exam biasa but ya! itu PMR XD bukannya peperiksaan akhir tahun aka PAT or ujian bulanan kan? XD kisah hapaaa aku! eh maaf terAKU ! okay hari ni actually ada extra class for sejarah 4 jam but ya aku tak gi sebab si kerani kat tusyen tu tak cakap yang ada 4 jam punya! kalau aku ada mesti aku hentam 4 jam tu dengan tidur belajar! AKU SERIOUS K! ops maaf! TERcapslock XD awak doakan kita eh? saya harap saya dapat jawab PMR tu macam rutin harian saya iaitu tidur XD tidur senangkan?? hahahaha! gelak lah! ini tidak adil ah awokkkkk! okay awak kita nak kena tidur belajar nih :D awak doakan saya ya sayang<3 insyaAllah saya akan do my best and dapat all A! k love you all!
-Assalamualaikum-
Written by Sabrina aka Yoying

Give your heart a kit kat

i dedicate this song to all my haters and lovers :)


that guy :D

aww! that guy kinda hot with his abs XD


A chance

oh so sad :'( poor him.. just give him a chance!


he's not racist

Dosa 24 jam di facebook

itulah antara sebab aku tak suka letak pic aku kat laman sosial.. harap maklum


Sangat menyentuh hati

okay yang ini sangat menyedihkan :'( subhanAllah


Kau Sahabat Kau Teman

jika aku pergi suatu hari nanti, aku harap kawan- kawan aku dengar lagu ini :') jangan sedih kalau aku pergi one day.. doakan aku ya kawan ?  maafkan aku...


Pesanan "Kasih Orang Tua"

i am so touching when i am watching this video..  i hope i can take care my mother and dad just like they are taking care of me..  i love you!


Tersenyumlah Wahai Hati Yang Bersedih

Kenapa lagu dia memang nak buat aku menangis?? Ya Allah :'(  aku memang bersedih sekarang ini...


Jika Aku Jatuh Hati

SubhanaAllah, sungguh sayu hatiku :')


Tuhan Berikan Aku Cinta

i dedicate this song to the heartbroken </3


Forgive me please

to : family Arwah Yasmin Johan


Dear, family Arwah Yasmin Johan,
     i am sorry.. please forgive me.. actually now i am still try to forget your lovely daughter. i am sad that i cannot forget bout her.. maybe i will forget bout her forever.. i am not say that i hate her but please forgive me. everytime i remember your daughter, my tears suddenly go out.. erm :( i do not know what else to say.. :'( thanks for reading this rubbish...

from : Sabrina

</3

Pyrexia

hiperthermia terkawal
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
dah 2 hari saya tak sekolah.. rasa macam sedih pun ada sebab nak exam then sakit pula dia. tak apalah kalau macam tu. saya reda je :) actually saya demam sebab influence oleh abang saya. serious menyeksakan! dulu saya ada buat pembedahan tonsil then doktor tu ada cakap yang antibody saya akan lemah if operate. so doktor tu advice supaya saya jauhkan diri daripada orang yang berpenyakit seperti batuk, selsema dan demam (itu paling common). 
since 2 hari tak sekolah, rasa macam tak belajar apa- apa.. itu lagi sedih! dah la nak PMR! boleh pula dia demam... selalu jadi macam ni sebenarnya.. if terlampau fikirkan sesuatu, memang macam ni la jadinya.. now tengah baring kat katil.. while typing... seriously i am bored.. why? because i am lonely.. the whole house now got fever including me... so sad is it? :')
i hope ada hikmah sebalik ini semua.. ya Allah saya tahu yang engkau sedang merancang sesuatu yang lebih baik untuk diriku tet…

Yoying Chirping !