Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

Me ALONE >.<"

assalamualaikum, hai guys! hahaha! lama sangat dah tak update.. and today i am back! hari ni nak update my first experience ALONE! hahaha! pengalaman ni boleh dikatakan best + AWKWARD yg teramat sangat! speechless aku sesorang ! haha
korang tahu kan yg aku dah pindah ke langkawi untuk study course tourism? yeahh man! itu choice yg kedua k! not my first choice! my first choice is 'seni kulinari' i wanna be a chef!! not a tourist guide or whatsoever! haha.. k diammm!
right... let's continue cerita aku by ME ALONE!
my first time stay in de hotel and naik flight ALONE! get it? or still blur? okay actually, aku dah boleh balik hari Khamis petang but my cousin book my flight on Friday! mannn! so, she book a room at One Hotel Helang.. 
why that hotel? sebab hotel tu serious dekat dgn Padang Matsirat (the airports in Langkawi) so, i have no choice, i need to sleep there for a night with cost me about RM215.00 !! hahaha! itu baru room.. tak fikir about my tea and dinner? hampir RM…

Yoying Chirping !