Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

Tahun 2014 pelik?

aku bukan nak cakap apa la kan, tahun ni just terasa macam pelik sikit.. dengan peraturan bertambah ketat... kalau macam nak suruh sembahyang jemaah aku okay je... but yang sampai nak kena rombak dorm aku je memang macam tak adil kan... pastu kalau nak masuk asrama time tengah hari pun kena tinggal bag kat luar.. eh tak faham laa.. dulu mana ada macam ni.. aku tak tahu kenapa this year macam tak fun... hmmm...

tahun lepas for me best la gak.. semua benda boleh bawa.. dah macam rumah kedua aku.. but this year asrama still asrama... bukan rumah kedua aku dah... hmmm bagi aku semua benda dah tak best :( aku harap sangat bulan 6 aku dapat duduk luar... tak nak duduk asrama dah.. serious tak fun.. but i dunno la kan...hmm

Yoying Chirping !