Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2016

Exam week!

Assalamualaikum n HELLO!

So far exam ni kinda funny sebab baru amali... And suddenly memang terasa mcm stress + pressure exam ! Hahahaha....

So minggu ni yang dah lepas amali cikgu leha, cikgu zieana and arab lisan.. Yg bestnya nak kena jadi setiausahq mengetu masa waktu amali cikgu Zieana... Mak aihh ! Aku aspect jadual ke apa.. At last ?! Memang sukar digambarkan. Nasib baik ada gak aku tolong buat aritu.

Wtv. Malas nak cakap pasal exam sebab aku rasa sekarang ni nak kena fikir pasal diri sendiri. Tekanan yg dirasai skg ni sangat teruk. Hmmm.. I feel like something is happening soon....

Never lend your help unless they ask for it.

Presentation yang membosankan dengan penyelia tak dengar apa yg kita terangkan. But dorang sembang antara mereka so that student will follow the flow~ and tak nak lari tajuk. Katanyaaaaa ❤
posted from Bloggeroid

Study lewat~

Asslamualaikum w.bt dan hai

hari yang indah dimulakan dengan senyuman yg ikhlas okay sekarang ni memang tengah minggu final exam... But ada lagi benda lain yang buat aku takut future...

Why?

Sebab aku sendiri pun tak pasti apa nak buat dengan masa akan datang... Well right now I'm focus in study but ada yang kacaw....


Milo is my new baby meow in Langkawi... So its kinda fun to play with her.

Apa aku buat untuk last minit study ni, aku revise semua yg spot je.. Benda yg tak di spot rasanya memang aku tak baca rasanya :P

I'm doing great now.. Till my mom told me she had a minor operation for her teeth... OMG! I'm freak out... But she said she was fine... Haih mama ni bukan nak bagitahu kena operate ke apa !

But I'm grateful she's fine now.. I hope my mom will really take care herself while I'm faraway from her...

I do miss my bro... Recently, my bro send a voice note and his voice is totally changed!!! Macam bukan my bro... Arghhhh! I really wanna see my bro beco…

Yoying Chirping !