Terkenangkan kenang-kenangan


Bila dah nak habis study, terasa nak buang semua barang belajar dulu. And suddenly i miss masa zaman belajar. Fikir belajar je. Tak payah nak cari duit and fikir masalah untuk soalan pelik dalam paper.

Ada juga barang yg rasa sayang nk buang but i have to. (Sebab dah takde tempat nak letak barang) **sorry kalau gambar besar gedabak. Well update use fon je.


In this jar ada semua jenis tiket masa 2015. Its a lot and banyak sangat memory yang best. And always vacation and ada misunderstood dengan kawan rapat. Well nanti akan tinggal kenangan sebab semua dah growing up including me. Sometimes, we have to accept the changes for our own good.


Buku Pra Praktikal ! Kau ada ? I still have this till i already throw them in the rubbish can. Benda yang baik tak semestinya kita kena simpan. So buang je. Mana tahu ada kebaikan n faedah. Contoh, boleh jimatkan ruang di rumah.

Macam mana nak cakap. Terlalu banyak kenangan and semua gambar tak pernah buang. Kalau nak buang pun, kne pastikan ada soft copy dalam laptop or hard disk. Or else i will keep it. Terasa malas nak transfer, so i will wait until my memory phone full. Hell yeah !

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation