Skip to main content

Terkenangkan kenang-kenangan


Bila dah nak habis study, terasa nak buang semua barang belajar dulu. And suddenly i miss masa zaman belajar. Fikir belajar je. Tak payah nak cari duit and fikir masalah untuk soalan pelik dalam paper.

Ada juga barang yg rasa sayang nk buang but i have to. (Sebab dah takde tempat nak letak barang) **sorry kalau gambar besar gedabak. Well update use fon je.


In this jar ada semua jenis tiket masa 2015. Its a lot and banyak sangat memory yang best. And always vacation and ada misunderstood dengan kawan rapat. Well nanti akan tinggal kenangan sebab semua dah growing up including me. Sometimes, we have to accept the changes for our own good.


Buku Pra Praktikal ! Kau ada ? I still have this till i already throw them in the rubbish can. Benda yang baik tak semestinya kita kena simpan. So buang je. Mana tahu ada kebaikan n faedah. Contoh, boleh jimatkan ruang di rumah.

Macam mana nak cakap. Terlalu banyak kenangan and semua gambar tak pernah buang. Kalau nak buang pun, kne pastikan ada soft copy dalam laptop or hard disk. Or else i will keep it. Terasa malas nak transfer, so i will wait until my memory phone full. Hell yeah !

posted from Bloggeroid

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D