Mashup

My life totally so colorful now and i don't know where to begin.

Well i will start with what i am thinking now. Right now, i'm totally thinking about exam and someone. end.

pasal isu gaji also kena bangkitkan. jenis aku kalau dah malas nak argue, then i will simply say "okay" "thanks" so i tak tahu apa masalah aku sbb lepas tu aku akan lepaskan kat sesiapa yg kena. hahahahaha!

lama gila tak menaip and i can feel my typing is slower than before and always kena backspace sbb tersalah taip. alahai apa la nasibbbb~

i just want to share my feelings like before. no need untuk cari orang just lepaskan semua kat sini and also Allah .... its make me calm sangat :D

but why eh orang suka test limit my patient...

dah lama sangat tak menulis dalam English sampai rasa mmg dah berhabuk lahai. tah kenapa. sewel maybe. i tak nak chase org dah. let it be. kalau nak dtg. tak nak sudahhhhh

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation